Njoftim

Universiteti Shanghai Jiao Tong (SJTU) ofron mundësi studimi me një gamë të gjerë programesh diplomimi për studentë të huaj, duke përfshirë 60 programe Master dhe 41 Doktoratura në 25 shkolla të ndryshme.

Të gjithë të interesuarit të  paraqiten pranë zyrave të Institutit Konfuci-UT për më shumë informacion.