NJOFTIM

Diten e Enjte, date 17 Maj, ne Sallen e madhe te godines “Liria” do te organizohet aktiviteti Chinese Bridge 2018. Studentet finaliste do te konkurojne dhe shpalosin njohurite e tyre mbi gjuhen dhe kulturen Kineze. Fituesi do te perfaqesoje Shqiperine ne fazen finale me konkurente nga mbare bota qe do te mbahet ne Pekin gjate ketij viti. Ne pjesen e dyte te ketij aktiviteti, do mund te ndiqni koncertin instrumental solo te muzikantes Qi Jie e cila eshte pjese e Akademise Mbreterore te Muzikes Daneze.
Ju ftojme te gjitheve te merrni pjese bashke me miqt dhe familjaret tuaj.
Ne fund te ketij aktiviteti do te shperndahen edhe certifikatat e gjuhes Kineze (HSK) per studentet qe kane kryer me sukses kete provim.
JU MIREPRESIM