Liu Lu

Liu Lu, u diplomua në Universitetin e Teknologjisë Zhongyuan në 2012-2016, në “Mësimdhënia e gjuhës kineze si gjuhë e huaj”. Nga viti 2018-2020, ajo mori një diplomë master në “Mësimdhënia e gjuhës kineze si gjuhë e huaj” nga Universiteti i Studimeve të Huaja Jilin. Gjatë studimeve të saj master, ajo ka qenë përgjegjëse për mësimin e gjuhës kineze për studentët e huaj në Universitet. Nga viti 2019-2021, ajo punoi si lektore ndërkombëtare e gjuhës kineze në Phnom Penh, kryeqyteti i Kamboxhias dhe nga 16 janari 2022, punon si lektore e gjuhës kineze në Institutin Konfuci në Universitetin e Tiranës. Ajo ka një përvojë shumë të pasur në mësimdhënien e gjuhës kineze.

CLOSE
CLOSE

CIUT