Glendi Xhani

Glendi Xhani, njohës shumë i mirë i gjuhës dhe kulturës kineze, ka jetuar 15 vite në Republikën Popullore të Kinës.

Prej vitit 2018, është pedagog lokal i gjuhës dhe kulturës kineze në Institutin Konfuci- UT dhe gjithashtu është përkthyes zyrtar i gjuhës kineze.

CLOSE
CLOSE

CIUT