Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2022-2023 (Semestri i dytë)

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2022-2023 (Semestri i dytë), ju njoftojmë që me datë 20/02/2023- 20/03/2023 hapen regjistrimet (në auditor ose online). Kurset nisin pas datës 27/03/2023. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në faqen tonë www.ciut.edu.al . Për të kryer regjistrimin klikoni  ketu: Regjistrim