Njoftim

Njoftim: Ju njoftojmë se testi i HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohen me datë 3.12.2017. Regjistrimet për këto teste duhet të bëhen deri në datë 09.11.2017. Të gjithë të interesuarit të paraqiten pranë Institutit Konfuci  për të…

AKTIVITETET

AKTIVITETET

Ҫdo vit i ri akademik në Institutin Konfuci shoqërohet me një shumëllojshmëri aktivitetesh. Aktivitetet përkojnë sipas datave të kalendarit kinez dhe janë: Konkursi i Kulturës Kineze, Festa e Fenerit Kinez, Viti i Ri Kinez, Festa e Varkës së Dragoit, Chinese…

CIUT