Zhang Xiaoying

Zhang Xiaoying– Bazuar në marrëveshjen që Universiteti i Tiranës ka me Qendrën për Edukim dhe Bashkëpunim Gjuhësor (CLEC) dhe me Universitetin e Studimeve të Huaja Pekin, Znj. ZHANG XIAOYING, është emëruar si Drejtoreshë e palës kineze në Institutin Konfuci në Universitetin e Tiranës, për një periudhë dy vjeçare.Znj. Zhang është me profesion Prof. Dr. E Anglishtes dhe Komunikimit Ndërkombëtar , është bashkëthemeluese e Shkollës së Gazetarisë dhe Komunikimit Ndërkombëtar (SIJC) në Universitetin e Studimeve të Huaja Pekin (BFSU).

CLOSE
CLOSE

CIUT