Njoftim : Konfuci-UT për vitin akademik 2021-2022 (Semestri i parë)

Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2021-2022 (Semestri i parë)  njoftojmë që me datë 01/09/2021- 10/10/2021 hapen regjistrimet (në auditor ose online,