Takimi në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës

Me datë 12/07/2021,  Drejtoresha e palës kineze Znj. Zhang Xiaoying dhe Drejtori shqiptar z. Erion Malaj, të Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës, zhvilluan një takim me Dekanin e Fakultetit të