Takimi në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Me datë 06/07/2021, Drejtoresha e palës kineze Znj. Zhang Xiaoying dhe Drejtori shqiptar z. Erion Malaj, të Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës, zhvilluan një takim me Dekanin e Fakultetit