Njoftim Kampi Veror

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT, ju njoftojmë që sot datë 14/06/2021- 30/06/2021 hapen regjistrimet për “Programin Veror 2021”. Në këtë program veror ofrohen nivelet HSK 1 dhe HSK 2, të cilat do të zhvillohen online përmes platformës ZOOM. Regjistrimi kryhet online në faqen tonë www.ciut.edu.al  ose mund të klikoni në linkun këtu: https://docs.google.com/forms/d/1TV-J-X8tur10Hk3ROuv4elyX5JbYBHPLDudnY9YePx0/edit