Njoftim

Ju njoftojmë se testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të
zhvillohet me datë 18/07/2021. Të gjithë studentët që duan të
japin testin e HSK dhe HSKK, kanë afat për tu regjistruar deri me
datë 21 qershor 2021, ora 17:00 sipas orës lokale. Ju mund të
regjistroheni  vet përmes website-it  www.chinesetest.cn [1] ose mund
ti kërkoni pedagogut përkatës t’ju regjistroj, pasi ti keni
dorëzuar dhe mandatin e pagesës për testim (faturën për pagesë
mund ta merrni nga pedagogu juaj).  Testimet do të zhvillohen në
Godinën “Liria” në ambientet e Institutit Konfuci- UT. Për cdo
informacion apo paqartësi ju mund të na kontaktoni në adresën tonë
të email-it: [email protected]