Viti i Ri Kinez 2021

Viti i Ri Kinez 2021
Pandemia e COVID-19 shkaktoi krizë globale, duke e bërë vitin që po lëmë pas një vit të vështirë dhe plot sfida të cilat arritëm t’i përballojmë me sukses fal përkushtimit dhe vullnetit të përbashkët.
Duke falenderuar për bashkëpunimin të gjithë miqtë tanë dhe studentët për arritjet e tyre, ju urojmë një vit sa më të begatë, plot shëndet dhe lumturi për ju dhe familjet tuaja!
Gezuar Vitin e Ri Kinez!
Ju falenderojme per bashkepunimin tuaj