Njoftim : Yunnan University

Për të gjithë të interesuarit Yunnan University ofron  bursa studimi për  programe gjuhësore Chinese Language Teachers, njëvjeçare, semestrale dhe katër javore përgjatë tërë vitit dhe full Bachelor Degree.
Gjithashtu ofron dhe progamet: Ecology Doctoral Degree (4 vite)
International Economics and Trade Bachelor Degree (4vite).
Në linkun bashkëngjitur do të gjeni kriteret e aplikimit për secilin program.