Southwest University of Political Science & Law (SWUPL)

Southwest University of Political Science & Law (SWUPL)
Southwest University of Political Science & Law (SWUPL) ofron bursa studimi të niveleve Bachelor, Master, dhe Doktoraturë
Southwest University of Political Science & Law (SWUPL) është e vendosur në qytetin e Chongqing, dhe është universiteti me numrin më të madh të talenteve juridikë në Kinë. SWUPL është gjithashtu universitet i administruar nga Ministria e Arsimit dhe Komuna Chongqing. Tani SWUPL ka programe ndërkombëtare të shkëmbimeve në të gjithë botën, me më shumë se 90 universitete partnere nga SH.B.A., Kanada, Mbretëria e Bashkuar, Franca, Gjermania, Australia, Japonia, Tailanda dhe Koreja e Jugut etj. SWUPL ka krijuar institucione të tilla si Institucioni i Kërkimit për të Drejtat e Njeriut dhe Shoqata Kineze e Kombeve të Azisë Juglindore (ASEAN) Qendra e Kërkimit të Ligjit e kështu me radhë.
SWUPL përbëhet nga 14 shkolla, përfshirë: Shkolla e së Drejtës Civile dhe Tregtare; Shkolla e së Drejtës Ekonomike; Shkollë drejtësie; Shkolla e së Drejtës Administrative; Shkolla e së Drejtës Ndërkombëtare; Shkolla e Hetimit Penal; Shkolla e Biznesit; Shkolla e Ekonomisë; Shkolla e Gjuhëve të Huaja; Shkolla e Gazetarisë dhe Komunikimit; Shkolla e Politikës dhe Administratës Publike; Shkolla e Marksizmit; Shkolla e Ligjit për Inteligjencën Artificiale; Shkolla e Edukimit Ndërkombëtar. Në linkun bashkëngjitur do të gjeni kriteret e aplikimit për secilën kategori: KLIKO KËTU