Njoftim

Ju njoftojmë se nga sot datë 14 shkurt 2020 deri në datë 14 Mars 2020 mund të kryeni regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze (semestri i dytë) për vitin akademik 2019-2020. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (përjashtohen nga regjistrimi vetëm studentet e niveleve HSK 3 dhe HSK 4, të cilët vazhdojnë pjesën e mbetur të programit në semestrin e dytë). Për të kryer regjistrimin klikoni këtu: Kliko